Rodi

'Installeren en onderhoud cv's onze belangrijkste taak'

Ed (links) en Richard (rechts), met in het midden de door Richard eerst gelegde steen. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

KOOG AAN DE ZAAN - Ze hebben het druk bij Installatieburo Broekkamp in Koog aan de Zaan. Mede-eigenaar Ed Held vertelt: "Het installeren en onderhoud van cv-toestellen is onze belangrijkste taak. Echter, we pakken ook heel veel andere klussen vanaf onder de grond tot boven op het dak aan. Loopt het toilet slecht door, lekt het op het dak? Dat kunnen wij dat verhelpen."


"Ik doe voornamelijk de grotere klussen aan woonhuizen en badkamers of dak- en zinkwerk", vertelt Ed. "Damiano van den Berg is onze cv-man, service- en onderhoudsmonteur. Ook Richard Broekkamp verzorgt met name het onderhoud aan cv-ketels." De mannen zorgen ervoor dat ze paraat staan voor hun klanten. "Snel schakelen is heel belangrijk. Als je bijvoorbeeld met zijn tweeën aan het klussen bent en er is een noodgeval, gaat een van ons daarnaartoe. We denken in oplossingen."

"We verzorgen samen ook een eigen cv-storingsdienst. Omdat we V-Team-dealer van Vaillant zijn, hebben we een directe link met de fabrikant. Daardoor kunnen we bij storingen snel schakelen."
Installatieburo Broekkamp vond zijn oorsprong in 1910, toen opa Broekkamp het bedrijf in Beverwijk oprichtte. Herman Broekkamp ('senior') zette het met zijn broer door en verhuisde in de jaren vijftig naar Zaandijk. Zijn zoon Herman ('junior'), bij wie Richard Broekkamp kwam te werken, nam het later over. Vijf jaar geleden kwam het bedrijf in handen van Richard en zijn compagnon Ed Held, die al vanaf zijn zeventiende als loodgieter werkt, waarvan nu zeker 25 jaar bij Installatieburo Broekkamp. 

Installatieburo Broekkamp bevindt zich nu op Jonge Zwaanstraat 20 in Koog aan de Zaan. Meer informatie via tel.: 075-6282214, per e-mail via: info@broekkamp.com en de website: www.broekkamp.com.

Artikel geplaatst op donderdag 28 september 2017 - 17:14