Rodi

'EMS is een fullbody workout'

(Foto: Mandy Ravelli)

KOOG AAN DE ZAAN - "Mijn naam is Mandy Ravelli en ik ben eigenaresse van The EMS Basement. EMS is een fullbody workout waarbij alle spieren in het lichaam tegelijkertijd getraind worden door middel van elektrische impulsen. Ook de diepliggende", vertelt Mandy. Zaterdag 7 oktober is het open dag bij The EMS Basement in Koog aan de Zaan.


"De training duurt 20 minuten, wat gelijk staat aan drie uur aaneengesloten intensieve training in de sportschool. Er zijn verschillende trainingsprogramma's, zoals: kracht, uithoudingsvermogen, vetverbranding, cellulitis en metabolisme. Het fijne aan EMS is dat het voor iedereen haalbaar is en er op elk niveau getraind kan worden. Iedereen krijgt dan ook zijn eigen trainingsprogramma en wordt persoonlijk begeleid. EMS is bewezen effectief bij rug- en nekklachten en incontinentieproblemen. Wij werken met draadloze EMS-systemen, wat onze trainingen heel gevarieerd maakt en uniek is in Nederland."

"EMS is een bewezen techniek en wordt door vele topsporters gebruikt. Dat gold ook voor de onlangs gestopte topsprinter Usian Bolt. Ook modellen trainen met deze methode, onder anderen Sylvie Meis."
Zaterdag 7 oktober is het open dag bij The EMS Basement aan Stationsstraat 80 in Koog aan de Zaan. Bezoekers zijn van harte welkom voor gratis EMS-trainingen. Ze kunnen daarvoor bellen of appen naar tel.: 06-10525437 of e-mailen naar: mandy@theemsbasement.nl.

Artikel geplaatst op maandag 02 oktober 2017 - 10:49