Rodi

Gratis de Xsensible Stretchwalker schoen testen

De Xsensible Strecthwalker. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bij Pfann Schoenen kunnen zowel dames als heren van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 oktober gratis Xsensible Strechtwaker schoenen testen. De Xsensible Stretchwalker maakt met gemak 10.000 stappen per dag haalbaar: met behoud van een natuurlijke lichaamshouding en een goede gezondheid.

Waarom 10.000 stappen? Het mooie ronde getal is niet zomaar een getal. De Japanse arts Yoshiro Hatano bedacht het om de minimale hoeveelheid beweging om te zetten in een aantal stappen. Gemiddeld zetten mensen al zo'n 6.000 stappen met dagelijkse bezigheden. Voor je gezondheid is een half uurtje per dag stevig wandelen raadzaam, wat neerkomt op zo’n 4.000 stappen. Vandaar dus dat 10.000 stappen de dagelijkse 'norm' is geworden.
De oorspronkelijke Japanse sandaal was voorzien van een enorme houten hak in het midden van de zool en symboliseert de harmonie tussen mens en natuur. Het blokje onder de Xsensible Stretchwalker zorgt ook voor een natuurlijke balans, maar dan gelukkig iets minder opvallend. De Xsensible Stretchwalker is gemaakt van de gepatenteerde stretchleer technologie genaamd Xsensible Inside.
Dankzij een slim blokje onder op de zool, gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta zorgt dit systeem voor een natuurlijke lichaamshouding en ontlast de gewrichten bij het staan en lopen. Verrassend genoeg geeft de stevige pasvorm juist een luchtig gevoel dat past bij de sportief chique uitstraling van de schoen. De Strechwalker is bekend om haar Dames en Heren sneakers.
Dames en heren kunnen de Xsensible Stretchwalker testen op bovengemoende data bij Pfann Schoenen aan de Rozengracht 59 in Zaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017 - 17:28