Rodi

Het Goed zoekt met spoed Algemeen Medewerker

(Foto: Ralph Kerssens/Rodi Media)

ZAANDAM - Het team van Het Goed in Zaanstad is met spoed op zoek naar een fulltime Algemeen Medewerker die van aanpakken weet. Het Goed denkt aan een nieuwe collega, met oog voor kwaliteit en interesse in detailhandel, die een vriendelijk en verzorgd aanspreekpunt kan zijn voor de klanten en met ervaring en plezier de kassa kan bedienen.


De meest voorkomende werkzaamheden vinden in de winkel en achter de kassa plaats. Daarmee is de nieuwe Algemeen Medewerker voor de klanten van Het Goed een eerste aanspreekpunt. De medewerker dient uitstekend Nederlands te spreken en klant- en resultaatgericht te zijn. "Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je enthousiast over werken in een kringloopwarenhuis? Lijkt samenwerken met collega's van diverse achtergronden je leuk? Reageer dan snel", aldus Het Goed.
"We bieden een leuke baan binnen een toonaangevende kringlooporganisatie." De gevraagde Algemeen Medewerker werkt in Zaanstad, waar zich één van de 25 vestigingen van Het Goed bevindt. "Wij hanteren het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding vastgesteld."
"Bij kringloopwarenhuis Het Goed is het werk leuk. Dagelijks werken er 1100 collega's aan onze doelstelling 'werk maken van hergebruik'. Door de trendy uitstraling en het ruime aanbod bezoeken jaarlijks ruim drie miljoen mensen onze winkels."
"Interesse? Stuur je sollicitatie met cv uiterlijk vrijdag 20 oktober per e-mail naar: k.meijer@hetgoed.nl, ter attentie van Kim Meijer. Voor meer informatie kun je met Kim bellen, via: 075-6148383 of op de website www.hetgoed.nl kijken."

Artikel geplaatst op woensdag 11 oktober 2017 - 09:53