Rodi

Fotostudio Photopitch een jaar in het Rozenhof

Fotostudio Photopitch. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Foto- en pasfotostudio Photopitch zit alweer een jaar op het Rozenhof in Zaandam. Dinsdag 19 september was de datum waarop de studio jubileerde.


"Dat jaar is echt omgevlogen", aldus mede-eigenaar Arton de Boer. "Geweldig om te zien dat de Zaankanters, maar ook mensen van buiten Zaandam, onze studio hebben weten te vinden. Ook fijn om te zien dat mensen de kwaliteit van ons werk weten te waarderen. Niet alleen onze familiefoto's en andere fotografie, maar ook de kwaliteit van onze pasfoto's."
"Vreemd genoeg hebben nog veel mensen het idee dat een pasfoto lelijk moet zijn, maar wij en ondertussen ook heel veel Zaankanters weten dat met het juiste licht en enige begeleiding een pasfoto ook heel mooi kan zijn en ook nog eens voor nog steeds slechts 10 euro", aldus Dim Baars, mede-eigenaar.
De twee zwagers en Zaankanters hebben het enorm naar hun zin in hun fotostudio. "Wat is er nu mooier dan om van je hobby je beroep te maken en ook nog eens mensen een prachtige herinnering te kunnen bieden." Photopitch heeft de eerste feestelijke actie vanwege hun jubileum via Facebook net afgerond. "Like onze Facebook-pagina of houdt hem in elke geval in de gaten om vooral niets te missen van nog komende actie's", aldus Dim Baars.

Artikel geplaatst op donderdag 12 oktober 2017 - 08:57