Rodi

(Advertorial)
Tango Extremo heet voortaan Musica Estrema

Club Vaudeville. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Formatie Tango Extremo heeft onlangs haar naam veranderd in Musica Extrema. Een mooie en terechte keuze. Met musici als Rob van Kreefeld op de piano en Ben van Dungen als saxofonist weet je dat er ook andere muziekstijlen door deze groep worden vertolkt.


Met het programma 'Club Vaudeville' duikt Musica Extrema in de muzikale smeltkroes van Berlijn en Parijs. Daar, waar na de eerste wereldoorlog, jazz, folklore en klassieke muziek zich virtuoos vermengden met variété en amusement. Dit alles komt samen in Club Vaudeville.
Joris Lutz als keurige man (Johan) is nieuwsgierig naar al die figuren en gaat naar binnen, en gaat meedoen. Musica Extrema brengt met Club Vaudeville in haar achtste voorstelling een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden, om door te leven, ook al zijn we 'just a gigola and life goes on without us'…
Club Vaudeville vindt vrijdag 3 november plaats. Aanvang 20.30 uur. De toegang is 18,50 euro inclusief drankje/ excl. 1 euro.
Kaarten verkrijgbaar via www.theaterdekunstgreep.nl, tel.: 075-2027966 of via Top 1 aan Zuideinde in Oostzaan en Primera in Molenwijk.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 - 10:21