Rodi

Kerstdiner bij Restaurant Brasserie Het Zaanse Hoekje

Het Zaanse Hoekje in Kerstsfeer, vorig jaar. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De meeste mensen zijn bezig met Sint-Maarten en kijken voorzichtig alvast naar Sinterklaas, die binnenkort het land weer binnenkomt. Restaurant Brasserie Het Zaanse Hoekje kijkt nog verder vooruit. Eigenaren Theun en Marja Dragstra zijn met dochter Tanja al vol in voorbereiding voor Tweede Kerstdag. De horecaondernemers willen er immers ook dit jaar voor zorgen dat hun gasten lekker verwend worden.


Theun vertelt: "Wij serveren op Tweede Kerstdag een sfeervol zesgangendiner. We richten onze zaal romantisch en intiem in. We versieren het plafond met kerstballen en groen en uiteraard staat er een kerstboom. Maar bovenal kunnen onze gasten goed en gezellig eten. Ze kunnen vanaf 17.00 uur inlopen en tot 22.00 uur genieten van hun Kerstdiner. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.zaansehoekje.nl."
Restaurant Brasserie Het Zaanse Hoekje is te bereiken via tel.: 075-6144215. Zij zijn elke dag geopend. Theun: "Restaurant Brasserie Het Zaanse Hoekje is dagelijks vanaf 11.00 uur zeer geschikt voor uw lunch, diner, feest of partij." De horecagelegenheid bevindt zich op De Watering 1 in Zaandam, op een mooie, centrale lokatie aan het water met eigen parkeergelegenheid.

Artikel geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 - 16:38