Rodi

Van uw spullen af? Bel de Kringloop Broers!

Kringloop Broers in Assendelft. (foto:aangeleverd)

ASSENDELFT - De Broers Allali hebben een eigen kringloopwinkel geopend aan de Dorpsstraat. Ze werkten hiervoor beiden bij andere kringloopwinkels en dachten "Dit kunnen wij ook, dit kunnen wij zelfs beter". De heren zijn niet alleen een winkel maar zorgen ook voor een gezellige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.


Abdel Allali: "Wij werken samen met verschillende betrouwbare partners en bieden ondersteuning bij huisontruimingen. Denk hierbij aan het Leger des Heils, verzorgingscentra, diverse kringloopwinkels, gemeentes, notarissen, woningbouwverenigingen, makelaars, curators en begrafenisondernemers."
Kringloop Broers is landelijk actief als huis-ontruimer en levert meer dan alleen kwaliteit, service en scherpe offertes. Allali: "Woningen of bedrijfsruimtes worden door ons discreet en professioneel ontruimt. Benieuwd naar onze werkzaamheden of wilt graag een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Kringloop Broers op."
Allali vervolgt enthousiast: "Bij ons werken daarnaast ook vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt - zoals mensen met een lichamelijke beperking en minder validen - wij bieden deze mensen graag een leuke werkomgeving, waardoor ze beter kunnen participeren in onze maatschappij."
Dagelijkse is er nieuwe aanvoer van spullen: kleding, meubelen, witgoed, tuingereedschap, boeken, keukengerei, etc. Het is dus de moeite waard regelmatig even binnen te lopen voor een leuk koopje.
Gaat u verhuizen, samenwonen, emigreren of bent u lekker aan het opruimen in en om huis, en wilt u spullen een tweede kans geven? Laat uw inboedel kosteloos ophalen. Ook kunt u uw spullen afgeven bij de winkel aan de Dorpsstraat 1070 (tussen 10.00 en 18.00 uur op maandag tot zaterdag). Bellen voor een afspraak kan via tel.: 075-3030502. Voor meer informatie kijk op: www.kringloopbroers.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 20 oktober 2017 - 14:05

Foto's