Rodi

Werelds uit eten bij A'DAMS Wereldkeuken

A'DAMS wereldkeuken. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-WESTPOORT - Gerechten uit de hele wereld met als motto elk wat wils… Dat biedt het nieuwe restaurant A’DAMS Wereldkeuken, dat donderdag 26 oktober, zijn deuren voor de eerste keer opende.


Wereldkeuken: al het heerlijks wat keukens uit een scala aan landen te bieden hebben wordt vanaf morgen geserveerd op de Woonboulevard Westpoort. Op het adres Sierenborch 10 D is iedereen die zich culinair wil laten verwennen van harte welkom. "We zijn erg blij met onze locatie", vertelt Leon Hu, mede-eigenaar van het nieuwe restaurant, want die biedt ons alles, waar we naar op zoek waren. Een royale ruimte om ons brede aanbod goed te kunnen presenteren en - heel erg belangrijk - optimaal per auto bereikbaar. We zitten langs de A5, voor gasten vanuit Beverwijk, Hoofddorp en Amsterdam Zuid-Oost - lekker in het midden. Ook gasten uit de Amsterdamse tuinsteden vinden ons vlot: alléén maar even de Haarlemmermeerweg oversteken. Ons restaurant bevindt zich op de eerste verdieping. Men kan de auto gratis parkeren op het parkeerdek direct voor onze entree. Een unicum in Amsterdam."

Pizza’s, sushi en meer


Pizza's, een biefstuk, sushi, A'DAMS Wereldkeuken biedt het allemaal. Leon Hu: "Maar we hebben ook een royaal Chinese wokbuffet. De Europese keuken is natuurlijk ook vertegenwoordigd. Liever American Grill? Gaat bij ons prima lukken! We hanteren de formule 'All you can dine'. Dat betekent dat voor een vast bedrag men zoveel mag eten als men wil. Een drankje: fris, koffie, thee, bier, wijn, is bij de prijs inbegrepen."
Hoe die prijs ligt, hangt af van de tijd die de gast reserveert - minimum is twee uur. Daarvoor betaalt men door de week per persoon 28,95 euro. Een half uurtje langer tafelen? Dan is men iets duurder uit. En een uurtje kan ook. In het weekend ligt de prijs iets hoger. Dan kost twee uur dineren 30,95 euro. En ook dan geldt: wie langer wil blijven, betaalt iets meer."
A'DAMS Wereldkeuken heeft plek voor 560 gasten. Leon enthousiast: "Maar niemand hoeft bang te zijn dat je bij ons in de ruimte verdrinkt. We hebben hoekjes ingericht en ons interieur heeft, dankzij veel hout, een warme uitstraling. Voor de kids is er een leuke speelhoek, waardoor papa en mama of oma en opa, niet alleen lekker maar ook rustig kunnen tafelen. Kijk op onze website om alvast sfeer te proeven. Of kom A'DAMS Wereldkeuken gewoon meteen proberen. We zijn er klaar voor!" Verdere info: www.adamswereldkeuken.nl. Tel.: 020-7670528. E-mail: info@adamswereldkeuken.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 november 2017 - 11:49