Rodi

Lust - experts in 'culinair genieten'

Lust staat voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Lust is klantgericht en werkt met korte lijnen. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTAD - Bijna tien jaar geleden begonnen de vrienden Anne Kos en Joost Kroes aan hun kookavontuur. Ze startten met een bescheiden kookstudio in Zaandam aan de Westzijde. Maar na twee jaar groeiden ze figuurlijk uit hun koksbuizen. Een tweede en tevens groter pand (en een opslag voor de verhuur) zijn aan het kapitaal toegevoegd. Aan de Kikkertweg 24 in Wormerveer worden nu alle lunches, buffetten, barbecues en recepties bereid.

Joost Kroes: "We leveren aan grote en kleine bedrijven door heel de Zaanstreek, Wormerland en de rest van Nederland. Grote bedrijven hebben regelmatig catering op locatie nodig, ook daarin voorzien wij. We nemen dan alles voor ze uit handen. Dat werkt heel efficiënt want men hoeft niet meer met nog meer bedrijven in zee te gaan voor bijvoorbeeld stoelen of een tent." Anne vult aan: "We doen de verhuur van horecameubilair nu ook zelf, omdat we net als met de catering, de kwaliteit en het gemak belangrijk vinden. We verhuren alles wat je nodig hebt voor een compleet feest of receptie!"

Alles onder één dak


De kracht van Lust Culinair genieten zit dus niet alleen in het fantastische eten, het is ook de formule van 'alles onder één dak' dat het bedrijf zo succesvol maakt. En ze zeggen ook niet graag nee. Joost enthousiast: "Als een bedrijf iets bijzonders wil dan proberen we met hen mee te denken om een mooi concept neer te zetten met prachtige aankleding, een heerlijke catering en vakkundig personeel.
Crewmatch

Een logische volgende stap was onlangs de oprichting van uitzendbureau 'Crewmatch'. Crewmatch detacheert sinds januari vakbekwaam horecapersoneel - het neusje van de zalm. Lust Culinair Genieten runt ook bedrijfskantines en levert en adviseert grote klanten door heel het land. Klanten weten Lust Culinair Genieten steeds makkelijker te vinden via de gebruikersvriendelijke webpagina: www.lustculinairgenieten.nl. Lunch bestellen voor tien uur betekent dezelfde dag nog vers bezorgd!

Artikel geplaatst op donderdag 09 november 2017 - 09:14