Rodi

Familiebedrijf Schavemaker viert 50 jarig jubileum

Schavemaker Kappers viert haar 50 jarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Schavemaker Kappers is een familiebedrijf in Assendelft dat 50 jaar bestaat. Het is een moderne zaak waar iedereen welkom is - van jong tot oud.


Het vijftig jarig jubileum wordt zaterdag 18 november gevierd met een drankje een hapje in de feesttent naast de zaak. Iedereen is welkom. De kapperszaak heeft een actie voor KiKa gekoppeld aan het jubileum: wie het familiebedrijf wil feliciteren mag dit doen door middel van een donatie aan KiKa.
Het team bestaat uit vakbekwame kapsters die al vele jaren bij Schavemaker Kappers werken. Regelmatig volgen zij cursussen in nieuwe technieken en kleuringen. De Kapsalon is tevens gecertificeerd hoofdhuidspecialist en beschikt over de juiste apparatuur om de hoofdhuid te analyseren. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies. Om de hoofdhuid en haar optimaal te verzorgen of voor specifieke behandelingen beschikt Schavemaker Kappers over een uitgebreid assortiment met 'Mediceuticals'producten. Schavemaker Kappers is geopend van dinsdag tot en met Zaterdag. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: 075-6871793. Schavemaker Kappers is gevestigd aan Dorpsstraat 470 in Assendelft. Kijk voor meer informatie op: www..schavemakerkappers.nl.

Artikel geplaatst op maandag 13 november 2017 - 13:32