Rodi

'Geniet van elk detail in uw leven'

'Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet.' (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - "Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet. Daarom werken we bij Oogwereld Jongsma met innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essilor", meldt het bedrijf, dat zich bevindt aan Oostzijde 32 in Zaandam.


"Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series maken we nu een reuzenstap vooruit! Met dit type glas neemt u namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen, van dichtbij tot veraf."

Eindejaarssale


De eindejaarssale loopt tot en met zaterdag 30 december 2017. Bezoekers kunnen uit een ruime collectie monturen voor vaste, lage prijzen profiteren. Er zijn monturen van 100 euro, 50 euro en zelfs gratis monturen. In het laatste geval betalen klanten alleen de glazen. Tevens biedt Oogwereld Jongsma designermonturen met kortingen aan die oplopen tot wel 50 procent. "Uw voordeel kan nog meer oplopen als u gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de saleperiode geldt: koopt u twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. We informeren u in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn."
"Heeft u in 2017 nog recht op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, zijn dat uw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! We berekenen graag uw voordeel in de winkel of u kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker raadplegen."
Oogwereld Jongsma bevindt zich op Oostzijde 32 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6164765 en de website: www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 november 2017 - 13:37