Rodi

Tweede winnaar mag minuut gratis winkelen bij Albert Heijn

REGIO - De krasshop- en winactie heeft opnieuw een gelukkige winnaar! Zondag 26 november stipt om 15.00 uur won Mevrouw Fitch-Abbas een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn. "We raden de klanten aan vanaf nu heel veel te shoppen bij de winkels van Hermitage Shopping, want zondag 17 december is de laatste prijstrekking en wordt een fantastische hoofdprijs verloot."


Bij een besteding vanaf 5 euro in de aangesloten winkels ontvangen consumenten gedurende de actieperiode een kraskaart. De kraskaarten worden gedurende de looptijd van de actie uitgedeeld, zolang de voorraad strekt. Door een kraskaart open te krassen maken consumenten kans op prijzen die direct te verzilveren zijn. Daarnaast kunnen ze een kaart treffen waarmee zij mee kunnen dingen naar de hoofdprijzen. Deze dienen ze tot en met zaterdag 16 december ingevuld in de actiebrievenbus bij Media Markt te deponeren. Iedere deelnemer kan zo vaak deelnemen aan de actie als hij/zij kraskaarten heeft.
De kraskaarten worden weggegeven bij: Media Markt, Albert Heijn, Ekoplaza, Pathé, Eazie, Bleep, Takko, Roezemoes, Délifrance en De Koffiezaak. De laatste prijstrekking is zondag 17 december bij Media Markt. Iedereen die een kraskaart in de actiebrievenbus heeft gedaan, dient fysiek aanwezig te zijn bij de prijstrekking om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.
De uitslag wordt ook gepubliceerd op de Facebook-pagina HermitageZaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 november 2017 - 13:48