Rodi

Fysiotherapie Rooswijk tevreden over nieuwe locatie

Dennis de Jong (links) en Marcel du Long (rechts) van Fysiotherapie Rooswijk op hun nieuwe locatie. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

ZAANDIJK - Fysiotherapie Rooswijk is alweer enige maanden verhuisd. Het bedrijf heeft per augustus onderdak gevonden bij Medisch Centrum De Zaan in Zaandijk, in het voormalig pand van Sportcentrum Kuin. Het team kijkt positief naar de nieuwe plek. "Het bevalt ons prima!"


"De locatie op de George Gershwinstraat was wat krap aan het worden, dus was het tijd voor meer ruimte. In het voormalige pand van Sportcentrum Kuin hebben wij een ruimte gevonden die prima past bij onze wensen en die van onze patiënten. Er is maanden hard gewerkt in het gebouw. Het is erg leuk om te zien dat iedereen erg enthousiast is. Met de grote trainingsruimte hebben we veel meer mogelijkheden om iedereen zo goed mogelijk te helpen." Fysiotherapie Rooswijk heeft met de verhuizing ook haar logo en website aangepast.
Fysiotherapie Rooswijk biedt een breed palet aan therapieën aan, zoals fysio-, manuele, hand-, pols-, aqua- en oedeemtherapie. Ook kunnen mensen terecht voor (sport)revalidatie, oefentherapie Cesar, excentrisch trainen (flywheel), medisch fitness, dry needling en medical taping. Wie meer wil weten over de mogelijkheden en de prijzen kan op de website fysiotherapie-rooswijk.nl kijken of contact opnemen via tel.: 075-6220279 en per e-mail, via: info@fysiotherapie-rooswijk.nl. Fysiotherapie Rooswijk bevindt zich op Doctor J.J. van der Horststraat 2A in Zaandijk.

Artikel geplaatst op woensdag 29 november 2017 - 16:06