Rodi

Scherpe prijzen bij vijftigjarig jubileum Slijterij Vonk

V.l.n.r. Roy, Simon en Kai Vonk in de zaak. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

ZAANDAM - "De hele winkel was leeg!" Simon Vonk (59) vertelt over 6 december 1967, de dag waarop zijn vader Henny Slijterij Vonk opende. Met een assortiment van louter goedkopere B-merken vonden de dranken die dag meteen gretig aftrek. Vijftig jaar later is het familiebedrijf geëvolueerd tot een slijterij waar duizenden soorten wijn, whisky, bier en vele andere dranken te koop zijn. Rondom het jubileum kunnen klanten er profiteren van scherpe prijzen.


Daar begon het 6 december 1967 dus ook mee bij Slijterij Vonk, scherpe prijzen. “Mijn vader moest diezelfde avond nog naar de groothandel om nieuwe dranken te halen, want de winkel was helemaal leeg! Toen hadden we bijvoorbeeld nog geen A-merken zoals Bock en Harteveld, maar ons assortiment is in de loop der tijd fors uitgebreid."
Simon kwam meer dan veertig jaar geleden in de zaak, die hij later van zijn vader overnam. Hij doet het met plezier. "De omgang met de diverse soorten mensen en hen naar tevredenheid adviseren. Dat maakt het mooi werk." Zijn vrouw Nora stond hem vanaf 1986 bij en nu helpen ook hun zoons in de winkel. "Onze jongste zoon Kai (20) is eind vorig jaar begonnen en rijdt bestellingen rond naar particulieren en feesten/partijen. Onze oudste zoon Roy (26) is gespecialiseerd in whisky en buitenlandse bieren."
Voor de klant zijn er tussen woensdag 6 en zaterdag 16 december zeer scherpe prijzen. Meer informatie over het assortiment en de prijzen op de website www.slijterijvonk.nl, via tel.: 075 6169355 of per e-mail, via: info@slijterijvonk.nl en. De slijterij bevindt zich op Tuiniersstraat 8 in Zaandam.

Artikel geplaatst op woensdag 29 november 2017 - 16:11