Rodi

Motorcentrum Zaanstad ruimt op

Het personeel van Motorcentrum Zaanstad. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Het nieuwe modeljaar van Triumph motorcycle is bezig en het introduceren van vernieuwde modellen is in volle gang. “Wij van Motorcentrum Zaanstad willen onze vloot van demo Triumph-motoren met een interessante aanschafprijs verkopen en ruimte maken voor de vernieuwde modellen”, aldus Motorcentrum Zaanstad.


“Ons assortiment MASH-motoren is uitgebreid en we hebben onder andere de Scrambler, de Adventure, de Fifty, de TT40, de Fivehundred en de Familyside zijspan in onze showroom staan. Laat u verbazen door deze modellen en hun uitgebreide modellengamma. Proefrijden is geen probleem en u wordt uitgenodigd om op een van deze leuke modellen plaats te nemen. Naast motoren is de kledinglijn aan vervanging toe en we hebben bijzonder leuke Triumph-kleding waar we graag een nieuwe lijn in willen starten. Het loont de moeite hier te kijken voor uw shirt, jas of gimminck.”
Motorcentrum Zaanstad is een motorzaak voor Triumph, Royal Enfield en MASH, onderhoud, schadeherstel en reparatie van alle merken motorfietsen. “We bieden tegen aantrekkelijke tarieven een breed pakket aan voor de winterstalling van uw motorfiets. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan nodigen we u van harte uit in onze showroom aan Symon Spiersweg 1 in Zaandam. Voor andere vragen kunt u onze website www.motorcentrumzaanstad.nl bezoeken of bellen naar tel.: 075-6141111.”

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 16:40