Rodi

'De feestdagen op zijn Spaans' bij Que Pasa

Het team van Que Pasa. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Onder de slogan: 'De feestdagen op zijn Spaans' stelt Que Pasa al sinds jaar en dag mensen in de gelegenheid om thuis, tijdens de feestdagen, van Tapas-gerechten te genieten. "Mensen zetten dan ook wel wat op tafel neer: een zeer gevarieerde proeverij, bestaande uit warme en koude gerechten die op hun beurt onderverdeeld zijn in vlees-, vis- en vegetarische tapas!", aldus eigenaren Gre Kok-Schilders en Niels Busch.


Ook dit jaar hebben gasten de keuze uit twee zeer gevarieerde Tapas-menu's: een van 23,50 euro en een menu van 17,50 euro. Voor beide geldt dat het gezien moet worden als een hoofdmaaltijd per persoon. "Niet urenlang in de keuken staan en toch iets aparts presenteren tijdens de feestdagen? Zie hier de oplossing! Velen zijn u voorgegaan", aldus Gre Kok-Schilders en Niels Busch.
"Ook het dineren in ons restaurant kent inmiddels, naast onze à la cartekaart, een extra variant: de All you can eat-formule! Voor smulpapen die onbeperkt willen eten de ideale oplossing. U kunt een keuze maken uit een ruim aanbod aan vers bereide Tapas-gerechten, op de manier zoals u dat van ons gewend bent. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze menu's of wilt u reserveren? Bel gewoon naar het restaurant: tel.: 075-6146296 of e-mail ons: quepasa@xs4all.nl en wij voorzien u van de nodige informatie."
Tijdens de Kerstdagen zelf is Que Pasa gesloten. De mogelijkheid om tijdens de Kerst te dineren is er wel, maar dan bij het Mexicaanse restaurant Pancho's Cantina van Gre en Niels. Op Tweede Kerstdag is daar ook livemuziek. Alleen Eerste Kerstdag is Pancho's Cantina gesloten. Gre en Niels adviseren bezoekers snel te reserveren, want zij zitten bijna vol. Het telefoonnummer hiervoor is: 075-6156350.

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 11:05