Rodi

Kerstshow bij Tuincentrum Overvecht Zaandam

Tuincentrum Overvecht in kerstsfeer. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Tuincentrum Overvecht Zaandam staat volop in het teken van kerst. Alle populaire kersttrends worden vertegenwoordigd in een uitbundige kerstshow. "Dit jaar zien we de 'botanische kersttrend' van 2016 terugkomen", tipt bedrijfsleider Xander Kersten.


"Hierin worden echte planten gecombineerd met groene ballen en op de natuur geïnspireerde decoraties. Takken met mos, eekhoorntjes en uilen voeren de boventoon. Voor wie liever wat meer kleur wil, is er de Scandinavische stijl: kerstdecoraties in wit en rood, gecombineerd met blond hout en een vleugje blauw. Natuurlijk kunnen de rendieren hierbij niet ontbreken."
"Andere trends dit jaar zijn 'winters wit', 'industrieel en ambachtelijk' en 'de klassieke kerst'. Die laatste is bij ons en in veel huiskamers natuurlijk nooit helemaal weggeweest. Traditionele kerstkleuren als rood, groen, goud en zilver doen het altijd goed en zijn een mooie basis, die kan worden aangevuld met modieuze kleuren als brons of koper. Een industriële kerstsfeer combineert harde materialen met zachte nudetinten en ambachtelijke producten als keramiek, wol, leer en touw. 'Winters wit' komt dit jaar in combinatie met zachte, zoete tinten als roze en lila."
"Echter, wij merken vooral dat mensen hun eigen stijl zoeken. Vaak hebben ze de basis wel in huis en zoeken ze daar elk jaar wat nieuwe accenten bij die de boel weer wat opfrissen. Ook kerstverlichting hebben wij in alle soorten en maten. Wat het altijd goed doet, is ledverlichting in de kleuren warm wit en classic white."
"Elk jaar weer trekt de kerstshow Overvecht Zaandam veel bezoekers die komen genieten van de lichtjes en gezellige sfeer. Er is veel aandacht voor presentatie en sfeerbeleving en iedereen vindt er iets van zijn of haar gading om de woonkamer en ook de tuin of het balkon, aan te kleden in decembersfeer. Ons kerstassortiment bestaat uit duizenden artikelen, voor elk budget. Voor wie zelf creatief aan de slag wil, hebben wij een groot assortiment doe-het-zelf artikelen en snijgroen. En wie wel wat advies of verrassende ideeën kan gebruiken, is bij ons ook aan het juiste adres."
"Naast de kerstshow zijn er uiteraard ook volop kerstbomen, verkrijgbaar in verschillende soorten, te koop. Zo zijn er de 'Abies nordmanniana', de 'Picea abies', 'Picea omorica' en de 'Picea conica'." De kerstbomen zijn verkrijgbaar vanaf 60 centimeter. "Daarnaast hebben wij een ruim assortiment kunstkerstbomen van kwaliteitsmerken Triumph Tree en Black Box. Op bijna alle kerstbomen wordt vijf tot tien jaar garantie gegeven. De kunstkerstbomen zijn gemakkelijk op te bouwen en gemaakt van de beste materialen, waardoor de boom bijna niet van echt te onderscheiden is."
Tuincentrum Overvecht bevindt zich op Pieter Ghijsenlaan 9a in Zaandam. Meer informatie is te vinden op: www.tuincentrumovervecht.nl of op de Facebook-pagina Tuincentrum Overvecht Zaandam

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 15:37