Rodi

Op wintersport bij Vrijbuiter

Op de skibaan op de parkeerplaats krijgen bezoekers gratis ski- of snowboardles. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Een goede voorbereiding van de wintersport gaat niet over één nacht ijs. Om de laatste spullen bij elkaar te scharrelen én alvast het vakantiegevoel te krijgen, is er het exclusieve Wintersportweekend bij Vrijbuiter. Bezoekers kunnen zaterdag 16 of zondag 17 december naar de megastore in Zaandam gaan een gratis ski- of snowboardles op de skibaan nemen, profiteren van flinke kortingen of eigen gear inleveren voor gratis onderhoud. Begint het al te kriebelen?


Tijdens het Wintersportweekend van Vrijbuiter zijn er activiteiten, winacties en kortingen voor het hele gezin. Op de skibaan op de parkeerplaats krijgen bezoekers gratis ski- of snowboardles van ervaren instructeurs van SnowPlanet. De kleintjes kunnen zich zich vermaken op een coole sleehelling. Voor grote kinderen is er zaterdag 16 december een 'Rodeo-snowboard' en zondag 17 december een enorm springkussen.
Ondertussen helpen de doorgewinterde productspecialisten bezoekers bij het vinden van de juiste wintersportspullen van merken als Protest, GoPro en Sinner. Zij ontvangen onder andere 25 procent korting op Rossignol ski's en Salomon ski- of snowboardschoenen. "Trek die boots uit de schappen en test ze direct op de skibaan, om zeker te weten dat u comfortabel de piste opgaat. Of voel bij de Elementensimulator hoe warm die wintersportjas is. Het is een propellor die het wintersportgevoel letterlijk om uw oren blaast", aldus Vrijbuiter.
Wie een eigen board of ski's heeft, kan ze meenemen voor een onderhoudsbeurt en de rekening als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Mensen ontvangen het hele bedrag namelijk als cadeaubon retour. Ook verloot Vrijbuiter tijdens het Wintersportweekend een weekendje weg met een daktent van 'Opjeautoslapen.nl'. Wie de wintersport dit jaar overslaan, kan alvast over het tentenkamp in de megastore wandelen. De vele voortenten staan alweer opgesteld…

Artikel geplaatst op donderdag 07 december 2017 - 10:50