Rodi

Hermitage Shopping Zaandam verloot Philips led-tv

Bij Hermitage Shopping Zaandam maakt de consument kans om een Philips led-tv te winnen. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bezoekers van Hermitage Shopping Zaandam maken in de maand december kans op verrassende prijzen. Tijdens de feestmaand ontvangen bezoekers bij een aankoop van minimaal 5 euro één kraskaart cadeau. Daarmee maken zij zondag 17 december kans op een Philips led-tv.


Hermitage Shopping Zaandam wil haar bezoekers bedanken voor hun aankopen in het winkelcentrum en geeft maar liefst 2400 prijzen cadeau. De consument heeft altijd prijs en ze kunnen de kraskaarten direct bij de betreffende winkels verzilveren. Kraskaarten worden uitgegeven bij Media Markt, Albert Heijn, Ekoplaza, Pathé, Eazie, Bleep, Takko, New Yorker, Roezemoes, Délifrance en De Koffiezaak.
Staat er in het krasvlak 'Gefeliciteerd, je maak kans op de hoofdprijs', dan kan de consument naam en telefoonnummer invullen en de kaart tot en met zaterdag 16 december inleveren in de actiebrievenbus bij Media Markt. De consument maakt daarmee kans op een Philips led-tv.
De prijstrekkingen vinden zondag 17 december om 15.00 uur plaats bij Media Markt. Alleen bezoekers die live bij de prijstrekking aanwezig zijn maken kans. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina HermitageZaandam.

Artikel geplaatst op donderdag 07 december 2017 - 11:29