Rodi

Gratis proeflessen salsa in Zaandam

Salsa in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Mensen die van dansen houden en dat in de praktijk willen brengen hebben geluk. Ze kunnen zich nu inschrijven voor het 'nieuwe' salsaseizoen bij The Latin Salsa Club in Zaandam. Bovendien start de beginnerscursus met een gratis proefles, die vrijdag 12 januari plaatsvindt. Daar kan iedereen die dat wil aan deelnemen. Er is ook nog ruimte voor instromers met (enige) salsaervaring.


Salsa is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, beginners en vergevorderden kunnen zich thuisvoelen in de handen van ervaren instructeur Kenneth Riedewald. De lessen zijn volgens The Latin Salsa Club makkelijk te volgen. De gratis proefles vindt vrijdag 12 januari van 20.00 tot 21.00 uur plaats. Dansliefhebbers kunnen zich aanmelden via de website www.latinsalsaclub.nl en contact opnemen met de club voor plaatsing in het geschikte niveau. Op de website en Facebook, www.facebook.com/thelatinsalsaclub, is ook alle overige informatie te vinden.
De 'leerlingen' kunnen hun kennis meerdere keren per maand toepassen. Elke tweede en vierde zaterdag van de maand is het weer zover, want naast de wekelijkse lessen in Salsa, kan er ook geoefend worden tijdens gezellige party's, waar gedanst wordt op spetterende salsa, gepassioneerde bachata, speelse merengue en gepassioneerde kizomba-muziek.
The Latin Salsa Club is naar eigen zeggen al jaren een begrip in Zaandam. "Het is er altijd een feestje. Of je nu komt voor de wekelijkse lessen salsa of op een van de onvergetelijke feestavonden. Het is de plek waar je leert het magische ritme te beheersen en te genieten van de vrolijkheid en exotische klanken van de muziek."
"De locatie is met maximaal twee zalen en salsavriendelijke dansvloeren niet alleen draai- en spinideaal, maar zijn een ware uitnodiging voor gasten (fanatiek of beginner) om de dansvloer te betreden. De bar, loungetafels en muurgeschilderde kunstwerken zijn een eyecatcher. Ook de verlichting en geluidskwaliteit zorgen voor een avond om niet te vergeten."
The Latin Salsa Club bevindt zich in Partycentrum Las Vegas, K. Kanstraat 4 in Zaandam (centrum en vrij parkeren). Gastheer is Kenneth Riedewald, tel.: 06-50653643.

Artikel geplaatst op zondag 17 december 2017 - 12:15