Rodi

Aanblik B.V. Wormerveer Select Windows Partner 2017

Amanda Knol en de trotse Theo Harlaar. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Aanblik B.V. uit Wormerveer is maandagmiddag 11 december uitgeroepen tot Select Windows-partner van het Jaar 2017. Van alle Select Windows-partners in Nederland doet eigenaar Theo Harlaar van Aanblik het met zijn team het beste. "Theo is een voortreffelijke ondernemer die weet wat hij wil", vertelt Amanda Knol, directeur van Select Windows. "Ook al lopen de zaken niet altijd zoals van tevoren gepland. Theo kijkt eerst naar de mogelijkheden in plaats van naar de obstakels. Hij geeft altijd een eerlijk, vakkundig woonadvies op maat. Dat heeft hem het afgelopen jaar geen windeieren gelegd."


Theo is zes dagen per week aanwezig in de showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Omdat mensen uit de regio erom vroegen, is hij zelfs op koopavond open. Alles om er te zijn als mensen hem nodig hebben. "Potentiële klanten kunnen hier vrijblijvend kunststof kozijnen bekijken, ramen en deuren openen en sluiten en onze dakkapellen bewonderen. Alleen op die manier komen ze erachter wat voor hen de beste keuze is."
"Aanblik bestaat al 37 jaar en is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot hét bedrijf in de Zaanstreek voor onder meer kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. De tijd heeft niet stilgestaan, want tegenwoordig is kunststof niet meer te onderscheiden van hout. De innovaties zijn hard gegaan", weet Theo. "We produceren en kleuren onze kunststof kozijnen in de eigen moderne Nederlandse fabriek in de kleur die de klant wenst en zelfs in de stijl van de Zaanstreek. Denk maar niet dat ze nog hoeven te schilderen. Schoonmaken met een doekje is voldoende."
"In de showroom zijn tevens dakkapellen, veranda's, garagedeuren en balkonbeglazing te vinden. Allemaal producten uit het strenggeselecteerde Select Windows-assortiment zodat Theo zéker weet dat de kwaliteit perfect is. De overige veertien Select Windows-partners die over het land verspreid zitten, doen het ook heel goed", weet Amanda, maar Aanblik sprong er dit jaar duidelijk bovenuit."
Theo is blij met de beker Partner van het jaar 2017, die hij overnam van Gloudemans Kozijnen & Zonwering uit Breda. "Hartstikke mooi om deze erkenning van Select Windows te krijgen. Mede dankzij deze marketingorganisatie is het prettig werken." Theo geeft toe: "Ik heb een goed jaar achter de rug en ben klaar voor 2018. Ik heb een fijn team monteurs en een waardevolle uitbreiding op kantoor, waardoor ik alle tijd heb om onze klanten goed te adviseren in de showroom. Een aanschaf die bijdraagt aan beter wonen blijft natuurlijk maatwerk. Niet alleen elke woning is anders, ook woonwensen zijn heel persoonlijk."

Artikel geplaatst op woensdag 13 december 2017 - 13:42