Rodi

Kunstschaatsbaan van Wormerveer verplaatst

Inmiddels ligt de kunststofbaan er schitterend strak en glad bij. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - De kunstschaatsbaan van Wormerveer is dit jaar verplaatst van de Marktstraat naar de Paintball Jungle & Escape Room in Wormerveer. Rob van Zweeden van Paintball Jungle heeft de schaatsbaan overgenomen van Marco's Gym.


De baan is in de oude sporthal naast de kantine geplaatst en voorzien van de nodige verlichting en geluid om het extra gezellig te maken. De winterdecoraties en de koek en zopie maken het verhaal compleet. Er staan 120 paar schaatsen voor de liefhebbers klaar, van klein naar groot. De huur zit bij de entreeprijs van 5 euro inbegrepen, dus zelf meenemen is niet nodig.
De baan is dagelijks voor groepen van minimaal tien personen van 10.00 tot 22.00 uur te reserveren. In de avond is de baan extra gezellig verlicht en voorzien van allerlei lichteffecten. Individuele schaatsers of kleinere groepjes kunnen op de volgende tijden terecht: elke woensdag van 11.00 tot 18.00 uur, elke vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur (disco schaatsen), zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Elke zondag zijn er extra activiteiten met speciale aanbiedingen, zoals Kids Paintball, Lasergamen, Escape Room en Workshops (deze zondag kerststukjes maken) mogelijk. Verder draait de huis dj Vinyl-Beats en naast de warme chocolademelk met slagroom en de verse boerenfrietjes zijn er de hele dag extra gerechten verkrijgbaar, waaronder Angus-burgers en gegrilde kip.
Meer informatie is te vinden op: www.paintballjungle.nl of via de infohotline, tel.: 06-54636922. De kunstschaatsbaan bevindt zich bij Paintball Jungle & Escape Room op Wandelweg 12, achter station Wormerveer.

Artikel geplaatst op donderdag 14 december 2017 - 10:05