Rodi

'Een huis om Kerst te vieren'

Udo Schaap van De Hypotheker. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De Hypotheker in Zaandam blikt terug op het afgelopen jaar en kijkt uit naar 2018. "We hadden een hoop leuke klanten in 2017. De huizenmarkt bleef maar groeien. De gemiddelde hypotheek was zelfs nog nooit zo hoog en de huizenmarkt werd (en wordt) steeds krapper."


"Wij hielpen onze klanten niet alleen aan een nieuwe hypotheek, maar ook met advies voor oversluiten, afsluiten van verzekeringen en nog veel meer. We verheugen ons op een nieuw jaar waarin we weer veel mensen met persoonlijk advies kunnen helpen. Gaaf is bijvoorbeeld dat er steeds meer mogelijkheden voor zzp'ers zijn om een hypotheek rond te krijgen. Zelfs al na één jaar zzp'er zijn en ook zonder Nationale Hypotheekgarantie.

Proost, op 2018

"Wij proosten straks op al onze trouwe, bestaande cliënten en die cliënten van het afgelopen jaar die komend jaar in hun nieuwe huis beginnen. Ook alvast op degenen die komend jaar de stap naar een nieuw huis zullen zetten. Vier jij Kerst volgend jaar in een nieuw huis? Dan zien we je heel graag een keer vrijblijvend op onze vestiging. Namens het gehele team van de Hypotheker Zaandam."
"Proost, op een warm en gelukkig 2018!"

Artikel geplaatst op donderdag 14 december 2017 - 13:59