Rodi

Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross bij Fakkert Zaandam

Marcel Voigt in zijn zaak. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De volledig nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is in het weekend van 15 en 16 december op feestelijke wijze geïntroduceerd bij Fakkert in Zaandam. "De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe en karaktervolle SUV. Het model wordt gekenmerkt door zijn dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting", vertelt Marcel Voigt van Mitsubishi-dealer Fakker enthousiast.


De compacte SUV heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de Eclipse Cross volgens Voigt niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. "Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving."
"Talrijke geavanceerde veiligheidssystemen zorgen daarbij voor een comfortabele en zorgeloze rit. Denk aan Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation. Ook zeven airbags, automatisch grootlicht, cruisecontrol en een achteruitrijcamera behoren tot de standaarduitrusting. Als beloning voor de vele inspanningen op het gebied van veiligheid ontving de Eclipse Cross de maximale score van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtest."
De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross beginnen bij 28.990 euro. "Een zeer aantrekkelijke prijsstelling gezien de royale standaarduitrusting, het veiligheidsniveau, de prestaties en de vele slimme details." Fakkert bevindt zich op Kleine Tocht 20-21 in Zaandam. Meer informatie op de website: www.fakkertgroep.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 december 2017 - 15:37