Rodi

Van der Laan stoffeerders kiest voor volledige metamorfose

ASSENDELFT - Bij Van der Laan stoffeerders is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding. "Deze nieuwe Inspiration Shop biedt minimaal 25 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex®raambekleding", legt Boudewijn van Van der Laan stoffeerders uit.


"De nieuwe Inspiration Shop in Assendelft wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Luxaflex®. Een imposante framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft de Inspiration-dealer de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex®-producten aan de consument te tonen."

"Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smarthomeoplossing PowerView® Motorisaton. Een dealer is in staat om de klant direct te laten zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet."

"Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen. Hiermee kan een dealer een zeer realistische thuissituatie voor de consument creëren."
"De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkelbelevenis van onze klanten tot een ervaring te maken. Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex®-producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag."

Artikel geplaatst op woensdag 20 december 2017 - 10:36