Rodi

'Genieten van echte Hollandse pannenkoeken?'

Gasten van Pannenkoekenrestaurant De Kraai genieten van hun pannenkoek en het uitzicht op de Zaanse Schans. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Na een wandeling op de Zaanse Schans kan het heerlijk zijn om even te relaxen en te genieten van een pannenkoek. Het fijne is dat dit ook mogelijk is. Gelegen tussen de historische Zaanse huisjes, met een mooi uitzicht vinden mensen Pannenkoekenrestaurant De Kraai.


"Bij pannenkoekenrestaurant De Kraai is het altijd een speciaal moment, voor iederéén. Neem plaats aan een van de gezellige tafels en laat je verrassen door de culinaire variaties in een pannenkoek. Naast echte Hollandse pannenkoeken kun je ook genieten van diverse broodjes of een overheerlijke kop koffie van Douwe Egberts", aldus De Kraai.

De Kraai

"In het Oudhollandse restaurant vergeet je even de wereld om je heen. Hoe kan het ook anders met de mix van authentieke sfeer, vriendelijk personeel en natuurlijk de Zaanse Schans als decor. Het pannenkoekenrestaurant is namelijk gevestigd in een achttiende-eeuwse Zaanse graanschuur uit Wormerveer. Het pand staat sinds 1976 op de Zaanse Schans. De Oudhollandse inrichting met een typische Zaanse Smuiger (betegelde schoorsteen) zorgt voor een gezellige sfeer."
Restaurant De Kraai is van maart tot en met oktober dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur geopend. In januari, februari, november en december is de eetgelegenheid elke dag van 9.00 tot 17.00 uur open. Meer informatie via tel.: 075-6156403, per e-mail, via: info@dekraai.nl en de website: www.dekraai.nl. Restaurant De Kraai bevindt zich op Kraaienpad 1 in Zaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 januari 2018 - 16:15