Rodi

'Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen'

(Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Een bank waar ze gewoon even voor een vraag of advies binnen kunnen lopen en waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land.


"Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis, via internet of onderweg via onze Mobiele App. Dat kost de klant niets extra's. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven", zegt Nathalie Warnaar, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Krommenie.
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. "In heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er in hun omgeving speelt. "Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver naar hun bank hoeven te reizen", aldus Warnaar.
Wie nieuwsgierig is naar de persoonlijke bank bij hem/haar in de buurt en meer wil weten/vrijblijvend kennis wil maken, kan binnenlopen bij Buro Mukro, Heiligeweg 41 in Krommenie. Bellen kan ook, via tel.: 075-6284261. Er is gratis parkeergelegenheid achter het pand van Buro Mukro. "Buro Mukro is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten. Daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank."

Artikel geplaatst op woensdag 10 januari 2018 - 14:13