Rodi

Massagepraktijk Joyce bestaat een jaar

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Joyce opende maandag 2 januari vorig jaar haar eigen massagepraktijk en is dus een jaar open. "Ik ben heel erg blij dit te mogen doen en heb al heel veel lieve en leuke mensen leren kennen!", aldus de onderneemster.


Ze vertelt: "Ik ben dit werk gaan doen om mensen een stukje rust te geven en of van lichamelijke klachten af te helpen, voor zover ik dat kan. Het masseren doe ik met veel plezier. Ik probeer altijd de massage naar de behoefte van de klant af te stellen. Als er bijvoorbeeld iemand voor een ontspanningsmassage binnenkomt en hij of zij heeft veel spierknopen/spanning, dan probeer ik deze als de klant dit wil weg te masseren. Zo is elke massage die ik geef op maat.

Joyce werkt alleen op afspraak, om te voorkomen dat het lopende bandwerk wordt. "Zo heb ik genoeg ruimte om iedere klant met veel toewijding en plezier te helpen." Bovendien werkt zij nu met de 'Voordeelkaart'. Drie keer een ontspanningsmassage van 60 minuten of vijf keer een ontspanningsmassage van 60 minuten.
Voor nog meer voordeel kunnen mensen bij de Voordeelkaart op de website www.massagepraktijkjoyce.nl kijken. De praktijk is gevestigd aan Schellingweg 17B in in Zaandam.

Artikel geplaatst op woensdag 10 januari 2018 - 16:29