Rodi

(Advertorial)
Plasmage is de nieuwe huidverbetering zonder te snijden

Behandeling met de nieuwe Plasmage methode bij Dermavita in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De nieuwe behandelmethode voor rimpelvermindering en ooglidcorrecties zonder snijden of injecties heet Plasmage. De Plasmage is een huidverbeterende behandeling en een goed alternatief voor wie liever niet kiest voor fillers of chirurgische ingrepen. Bij Dermavita in Zaandam wordt deze nieuwe methode sinds kort toegepast.


Dermavita is een huidtherapeutische praktijk, gespecialiseerd in het verhelpen, opheffen of verminderen van een huidstoornis of beschadigde huid. Littekens, acné, overbeharing, storende bloedvaatjes, pigmentvlekken en oedeem, het zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeut kan helpen. Sinds kort past het bedrijf ook Plasmage toe.
Het Plasmage apparaat ziet eruit als een grote pen met een dunne naald en werkt op basis van plasma-energie, dit zijn geladen gasmoleculen. Er ontstaat alleen plasma wanneer de naald op 1mm afstand van de huid wordt gehouden, de naald raakt de huid dus niet aan. De plasma-energie die ontstaat veroorzaakt kleine gaatjes in de huid, de bovenste huidlaag verdampt en er treedt een krimpeffect op. Door de gaatjes die in de huid ontstaan kunnen elektronen de huid in wat een effect geeft op lange termijn, namelijk aanmaak van collageen- en elastinevezels waardoor de huid sterker en egaler wordt en meer volume krijgt.
Plasmage wordt momenteel ingezet voor bovenoogleden liften, als alternatief voor een chirurgische bovenooglidcorrectie, om onderoogleden te verstrakken, als alternatief voor een chirurgische onderooglidcorrectie en tegen rokerslijntjes in de bovenlip.
Voorafgaand aan een behandeling wordt een intake ingepland. Het is belangrijk om de verwachtingen van het resultaat te bespreken en een schatting te maken van de hoeveelheid behandelingen die nodig zullen zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Dernavita heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidtherapie. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dermavita is gevestigd aan Weer 82 in Zaandam. Voor het maken van een afspraak bellen naar tel.: 075-7370175. Kijk voor meer informatie ook op www.dermavita.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 januari 2018 - 14:25