Rodi

Sloop voormalige fabriek terrein Vaartzicht gestart

Van Braam - Minnesma bezig met de sloopwerkzaamheden. (Foto: aangeleverd)

WESTZAAN - Op de projectlocatie aan de Nauernasche Vaartdijk is Van Braam - Minnesma inmiddels gestart met de sloop van de voormalige papierfabriek. Verwacht wordt dat de sloopwerkzaamheden eind januari / begin februari gereed zijn.


Aansluitend wordt gestart met het bouwrijp maken van het perceel. Daarna starten begin februari de heiwerkzaamheden. Vervolgens wordt de bouwput eind februari ontgraven en worden de funderingen aangebracht. De legging van de begane grondvloeren vindt begin april plaats, waarna aansluitend de tunnelbekisting aangevoerd zal worden. Dan vangt ook het storten van de betonnen casco's van de woningen aan. De prognose is dat de woningen in het vierde kwartaal van 2018 worden opgeleverd.
De bovenstaande planning is afhankelijk van onder meer de weersomstandigheden en andere invloeden. Een en ander is dus onder voorbehoud. Er staat nog een beperkt aantal woningen te koop. Wie interesse heeft, kan kijken op de website vaartzichtwestzaan.nl en met één van de makelaars contact opnemen.

Artikel geplaatst op woensdag 24 januari 2018 - 10:06