Rodi

32 jaar bloemen en rouwbloemwerk op De Burcht

Personeel van Bloemenkiosk De Burcht: 'Wij helpen u graag in onze bloemenkiosk.' (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bloemenkiosk De Burcht is woensdag 14 februari al 32 jaar op De Burcht in Zaandam te vinden. "Ons gezin staat zes dagen per week voor u klaar. Wij kopen zelf onze bloemen in op de veilingklokken van de grootste bloemenveiling van de wereld, namelijk die in Aalsmeer", aldus het personeel.


"Wij verkopen deze verse bloemen onder andere als bos of gebonden boeket, maar de laatste jaren zijn wij vooral gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. Een rouwboeket maken wij al vanaf 15 euro en een rouwbloemstuk op oase vanaf 30 euro. Voor een kistbedekking (180 centimeter) kunt u ook bij ons terecht. Deze kunnen wij voor 250 euro in elke gewenste kleur maken. Dit is inclusief twee bedrukte linten. Uiteraard adviseren wij u in het maken van de keuze voor het rouwbloemstuk en eventueel de tekst op het rouwlint."
"In Zaandam bezorgen wij het rouwbloemwerk bij de Associatie Uitvaartverzorging en Crematorium Zaanstad geheel gratis. Het bezorgen van rouwbloemwerk in de Zaanstreek doen wij bij besteding vanaf 50 euro gratis. Buiten de Zaansteek is dit ook mogelijk, in overleg en tegen een (kleine) meerprijs."
"Omdat persoonlijk contact voor ons zeer belangrijk is, kunt u niet via onze site bestellen en vragen wij u dit telefonisch te doen via 075-6121407. Wij helpen u ook graag in onze bloemenkiosk. Voor wat voor bloemetje dan ook staan wij voor u klaar. Wij zien u graag in onze bloemenkiosk op de Burcht 2B in Zaandam." Meer informatie is te vinden op: www.bloemenkioskdeburcht.nl.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 10:39