Rodi

Inspiratie opdoen bij De Zaanse Bruidsbeurs voor de grote dag

Ondernemers laten op de Zaanse Bruidsbeurs zien wat er allemaal mogelijk is. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Mensen die willen trouwen kunnen zondag 11 februari naar de Zaanse bruidsbeurs komen om inspiratie op te doen voor hun grote dag. Ze kunnen daar vele regionale ondernemers uit de branche ontmoeten. De bruidsbeurs vindt plaats bij Het Wapen van Assendelft. Lia van Gulik van Bloemenstudio Lia en Jordy Jas van Balloonzone organiseren de beurs voor de tiende keer. Dat doen ze in samenwerking met diverse ondernemers uit de Zaanstreek.


Tijdens de beurs kunnen de aanstaande bruidsparen zien en beleven wat er voor hun bruiloft te verkrijgen is. Lia en Jordy hebben de locatie bewust uitgekozen. Zo vertelt Jordy dat het belangrijk is om een stukje Zaanstreek te laten zien. "Daarnaast zijn wij bekend met de locatie, aangezien wij De Zaanse Bruidsbeurs nu diverse keren hebben mogen organiseren. Het Wapen van Assendelft is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad en je kunt er je trouwfeest of receptie geven." Lia en Jordy hebben zich voor de komende beurs door de diversiteit van de ruimtes in het pand laten inspireren.

Jubileum

"Eigenlijk hebben wij deze editie toch een soort van jubileum. Voor de tiende keer de Zaanse Bruidsbeurs", aldus Lia. "Daarom zullen wij deze editie proberen er een echt feest met veel entertainment voor bezoekers van te maken. Zo heeft de beurs als thema 'Entertainment', met acteurs, kunstenaars, dj's en zangers. Deze jubileumeditie van de beurs zullen de gasten zien, proeven en beleven. Door deze manier van presenteren van de standhouders kunnen de bruidsparen meer beleven hoe zij hun grote dag willen invullen, zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwen en welke ondernemers hierbij hun diensten kunnen aanbieden. Veel ondernemers vinden het belangrijk dat de bruidsparen kunnen ervaren wat zij aanbieden, maar zij laten ook zien dat een goede samenwerking tussen leveranciers heel belangrijk is om de trouwdag soepel te laten verlopen."
Lia en Jordy nodigen niet alleen de bruidsparen uit om een bezoek te brengen aan De Zaanse Bruidsbeurs, maar ook ouders, broers en zussen en kinderen zijn van harte welkom. De Zaanse bruidsbeurs vindt zondag 11 februari van 11.00 tot 17.00 uur plaats. De locatie is Het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533 in Assendelft. Meer informatie via de Facebook-pagina De Zaanse bruidsbeurs. De entree is gratis.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 10:56