Rodi

Yada Yada vaker geopend

Gezellige drukte bij Yada Yada Market. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Op het Hembrugterrein in Zaandam bevindt zich Yada Yada Market. Het is een plek om te eten, drinken en proeven. Terwijl de gasten van hun hapje en drankje genieten, kunnen ze gezellig praten. Goed nieuws voor bezoekers: met de lente in het vooruitzicht, verruimt Yada Yada haar openingstijden. Bezoekers kunnen vanaf zaterdag 3 maart ook de eerste zaterdag van de maand tussen 12.00 en 22.00 uur bij Yada Yada terecht.


Buiten deze extra openingstijden is Yada Yada elke zondag tussen 12.00 en 20.00 uur open. Bij Yada Yada zijn zowel lokaal geproduceerde producten als een hapje en een drankje te koop. Op de vrijdagavond zijn er unplugged and intimate concerten. Het concept komt uit Kaapstad, waar oprichter Paul Rutzen oorspronklijk vandaan komt. Hij zocht een plek in de buurt van Amsterdam en kwam op het Hembrugterrein terecht. "Ik werd verliefd op deze locatie aan het water, met het bos, die geschiedenis en de bijzondere monumenten", zegt Rutzen.
De markt bevindt zich in de oude munitiefabriek op het Hembrugterrein in Zaandam, op Grote Hulzen 42. Het gebouw onderging een complete metamorfose, waarbij de industriële elementen bewaard zijn gebleven.

Artikel geplaatst op maandag 05 februari 2018 - 10:26