Rodi

Financieel advies op inspirerende plek bij Finenzo

Het team van Finenzo Assendelft voor de Watertoren. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Financieel advies op een inspirerende plek. Bij Finenzo Zaanstad is dat sinds net iets meer dan een maand de realiteit. Baldwin Stuvel heeft eind december een kantoor op de achtste verdieping van de Watertoren in Assendelft geopend. "Als we mensen de keuze laten waar ze willen afspreken, zeggen ze bijna allemaal: 'In de Watertoren'", vertelt de eigenaar van Finenzo Zaanstad. Deze nieuwe advieslocatie vervangt het kantoor in Westzaan.


Baldwin is zeer te spreken over zijn nieuwe kantoor in Assendelft. "Het bevalt goed. Het is een hele mooie werkplek. Rustig, weinig lawaai en we zijn goed geïnstalleerd. Het uitzicht is ook nog eens prachtig. Op de tiende verdieping is een restaurant en we organiseren ook avonden met activiteiten."
Finenzo Zaanstad is in 2004 gestart in Koog aan de Zaan in een samenwerkingsverband met Saen Makelaars. Hun kantoor blijft overigens wel geopend. Baldwin: "De reden om bij een makelaar in te zitten is logisch: mensen die een huis kopen, hebben natuurlijk hypotheekadvies nodig. Dat is ook onze kerndienst, naast pensioenadvies." Finenzo biedt echter nog veel meer aan. "Ons advies is heel breed, gericht op alles wat met financiën te maken heeft. We helpen onder meer ook bij autoverzekeringen, echtscheidingen, fiscale vraagstukken en arbeidsongeschiktheidsoplossingen."
Voor wat meer kruisbestuiving leek het Baldwin verstandig om met een kantoor in een aansprekend bedrijfsverzamelgebouw te zitten. Finenzo Zaanstad heeft inmiddels locaties in Koog aan de Zaan, Zaandam, Wormerveer, Krommenie en nu dus Assendelft. Het past in het idee van Baldwin om in zo veel mogelijk Zaanse dorpen, waar de banken zich terugtrekken, aanwezig te zijn. "Zo zijn we altijd dichtbij en kunnen onze klanten in elk gedeelte van de Zaanstreek snel terecht voor financieel advies."
"We nodigen iedereen uit om een keer in de watertoren langs te komen", zegt Baldwin enthousiast. Meer informatie via tel.: 075-6121417, per e-mail, via: zaanstad@finenzo.nl of www.finenzozaanstad.nl.

Artikel geplaatst op maandag 05 februari 2018 - 13:01