Rodi

Robert Schoemacher opent Perfect Age Beauty Center in Zaandam

Cosmetisch arts Robert Schoemacher opent Perfect Age Beauty Center in Zaandam-Noord. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - In Zaandam opent dinsdag 13 februari de Zaanse vestiging van de franchiseformule ‘Perfect Age Beauty Center’. Hier kan iedereen terecht voor beauty behandelingen, fillers- en botox behandelingen, ontharen met Diode laser, permanente make-up. Er wordt gewerkt met de ‘Perfect Age Cosmeceuticals’ verzorgingslijn. Dit is een compacte lijn beauty producten. Eigenaresse én afslank specialiste Stephanie van Steen verzorgt om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) samen met haar schoonheidsspecialiste Carola Kingma en cosmetisch arts Robert Schoemacher de opening en ook actrice en presentatrice Sonja Silva komt langs voor een presentatie behandeling. Iedereen is tijdens de opening welkom voor een kennismaking.


Drs. Robert Schoemacher: “Ik ken veel beauty professionals die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met onze franchiseformule kan Stephanie blijven doen waar zij goed in is, haar klanten coachen en adviseren, en Carola kan heerlijke gezichts- en lichaamsbehandeling geven, en als haar klant vraagt om andere cosmetische/beauty diensten, dan kan zij dat ook aanbieden. In haar eigen salon in Zaandam, uitgevoerd door experts!”
Perfect Age Beauty Center Zaandam is gevestigd aan Paltrokstraat 16 in Zaandam. Kijk voor meer informatie op: www.bodyunlimited.nl.

Artikel geplaatst op maandag 05 februari 2018 - 13:55