Rodi

DEEN opent nieuwe winkel in Koog aan de Zaan

KOOG AAN DE ZAAN - Het is woensdag 21 februari zover. Dan opent DEEN een gloednieuwe winkel op Molenwerf 24 in Koog aan de Zaan. "Dit wordt een echte DEEN-winkel, met een ruim assortiment producten, lekkere versafdelingen en leuke medewerkers, onder leiding van supermarktmanager Fahim Zade", aldus de supermarkt.


"De winkel is lekker ruim met een vloeroppervlakte van ongeveer 1.000 m2 en heeft vijf kassa's. Twee hiervan zijn zelfscankassa's, wat het afrekenen extra snel maakt. Parkeren bij de winkel is geen probleem, want de winkel is gelegen aan een ruim parkeerterrein."
Het afgelopen weekend hebben alle inwoners van Koog aan de Zaan een feestelijke openingskrant boordevol scherpe aanbiedingen ontvangen. Het merendeel zelfs met tweede gratis of 50 procent korting. Daarbij staan de komende dagen tal van feestelijke extra's op het programma. Alle klanten die woensdag 21 februari 20 euro of meer besteden, ontvangen gratis een suikerbrood. Vanaf 13.00 uur trakteert Deen alle kinderen op een gratis suikerspin.
Donderdag 22 februari trakteert de supermarkt op een gratis stroopwafel en vrijdag 23 februari delen zij vanaf 16.00 uur bij 20 euro of meer aan boodschappen gratis DEEN-maaltijden uit. "Zaterdag 24 februari ontvangen de eerste 200 klanten een gratis bos superverse bloemen. Deze kwaliteit is te danken aan het feit dat alle bloemen en planten dagelijks door DEEN zelf op de veiling ingekocht worden."
Als Hollands familiebedrijf is Deen erg trots op haar medewerkers. "Zij zijn letterlijk en figuurlijk het kloppend hart van DEEN. Dat ook de medewerkers van DEEN het goed naar hun zin hebben, blijkt wel uit het feit dat DEEN elk jaar hoog in de verkiezing 'Beste werkgever van Nederland' eindigt. Hier zijn we heel trots op." Supermarktmanager Fahim Zade en zijn team zijn erg enthousiast over de nieuwe supermarkt. Fahim werkt al acht jaar bij DEEN en heeft een ruime ervaring in de supermarktbranche.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 15:21