Rodi

Glenn de Koning: 'Winterfeest op de Burcht succes'

De zaal zat goed vol. (Foto: Fokke Visser)

ZAANDAM - "Gaan we ermee door???" zei Glenn de Koning zaterdag 24 februari op het podium van zijn grote winterfeest op de Burcht in Zaandam. In een verwarmde tent traden diverse artiesten op. Van Ruth Jacott tot John de Bever, Mick Harren, Samantha Steenwijk en dus Glenn zelf. "Ja tuurlijk!!!", antwoordden de gasten op Glenns vraag. De organisator gaat het feest volgend jaar opnieuw houden, maar baalde wel flink van de chaos die na afloop ontstond. Toen mensen hun jas wilden ophalen, ging het mis toen alle jassen van de rekken in de garderobe op de grond vielen.


Met honderden jassen was het lastig om de juiste jas bij de juiste persoon te krijgen. "Dit had niet mogen gebeuren. Hier leren wij van. Volgend jaar pakken we het zeker op en gaan we het anders doen", zegt Glenn, die echter vooral wil benadrukken hoe gezellig de avond is geweest.

"Het was een mooie avond met een prima sfeer en goede artiesten. Alles klopte gewoon. Mensen kwamen binnen. De sfeer zat er gelijk in. Bij elke artiest was er vuurwerk en confetti in de zaal en klapten de gasten. De goed verwarmde tent zat helemaal vol en de mensen werden snel geholpen bij de muntverkoop. Op sociale media zie je ook dat velen plezier hebben gehad."

Glenn kijkt al uit naar volgend jaar, als hij het feest opnieuw gaat organiseren. "Wij willen iedereen bedanken voor hun komst en we hopen dat u er volgend jaar gewoon weer bij!"

Artikel geplaatst op maandag 26 februari 2018 - 13:47

Foto's