Rodi

'Alles om te wonen, werken en leven onder één dak'

De vier ondernemers aan Hoogstraat 19c vormen een ingespeeld team. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

KOOG AAN DE ZAAN - Vier vertrouwde gezichten in de Zaanstreek hebben hun krachten gebundeld in één kantoor. Na een uitgebreide verbouwing van het pand Hoogstraat 19c in Koog aan de Zaan zijn Beudeker Makelaars, Rob IJskes Assurantiën, Stuurman en Stuurman Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis allen onder één dak gevestigd. "Meer dan honderd jaar kennis op het gebied van woonhuizen, bedrijfspanden, verzekeringen en financiering onder één dak in een one-stop shop", aldus de vier ondernemingen.


Brent Stuurman: "Ondanks dat we allen vele jaren meedraaien, merk je dat alle vier de bedrijven jong en fris in de markt staan. We gaan met de ontwikkelingen van de markt mee. Door de nieuwe samenwerking kunnen wij alle klanten, ieder met zijn eigen expertise, bedienen. Wie bij ons binnenloopt, zit dus altijd met een specialist aan tafel."

Rob IJskes: "Je merkt in de praktijk dat je door de samenwerking sneller en beter je klant kunt bedienen. Wanneer ik met een verzekeringsklant een uitgebreide inventarisatie van zijn risico's maak, dan is het heel makkelijk om Peter Beudeker aan te laten sluiten om meer over het bedrijfspand te kunnen vertellen."

Peter Beudeker sluit daarop aan: "Wij doen naast aan- en verkoop van bedrijfspanden veel beheer voor bijvoorbeeld verenigingen van eigenaren. Dan is het prettig om een specialist op het gebied van verzekeringen in huis te hebben. Voor de aan- en verkoop van de bedrijfspanden is het prettig samenwerken met Zaans Hypotheek Huis."

Zaans Hypotheek Huis bemiddelt naast de vele woninghypotheken ook bij bedrijfsfinancieringen. Ronald Koolen: "Als één van de weinigen in de Zaanstreek hebben wij de expertise om bedrijfsfinancieringen te verstrekken. Je merkt steeds vaker dat ook de ondernemer voor zijn zakelijke financieringen verder kijkt dan zijn eigen bank. Ook zijn wij specialist voor de ondernemer die in privé wil financieren. Omdat onze expertise bij de financiering ligt, verwijzen we onze klanten voor het woonhuis met veel vertrouwen door naar Stuurman en Stuurman, voor de assurantiën naar Rob IJskes en voor een bedrijfspand naar Beudeker.

De mannen van alle vier de bedrijven zijn dus goed op elkaar ingespeeld. "We hebben een mooi team van verschillende bedrijven waarbij de klant binnen kan lopen en altijd met de juiste specialist aan tafel zit. Klanten zijn ook zeer enthousiast over het concept en daar doe je het toch voor!", aldus Brent Stuurman.

Artikel geplaatst op maandag 05 maart 2018 - 14:55