Rodi

Warme Douche voor beddenspecialist Alphabed

Alphabed biedt alles van A tot Z op het gebied van bedden. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

WORMERVEER - Klanten van Sigfrid Appelman kunnen lekker wegdromen in hun pasgekochte bed. Dromen doet de eigenaar van beddenzaak Alphabed uit Wormerveer niet, want zaterdag 16 februari werd het werkelijkheid. Hij ontving de Warme Douche van consumentenradioprogramma Radar. Klanten kunnen een bedrijf dat een goede service heeft geleverd op deze manier in het zonnetje zetten. "Ik vind het fantastisch", reageert Sigfrid. "Prachtig als klanten dit voor me doen."


Sigfrid voelt het als een mooie erkenning voor zijn noeste arbeid. "Ik werk er hard voor, ben zes dagen in de week bezig. Bovendien ben ik vier avonden bedden aan het plaatsen en bezorgen." In de radio-uitzending gaven klanten Sabine en Marty aan waarom Alphabed de Warme Douche verdient.
Sabine en Marty hadden in mei 2016 een M-linematras in twee delen bij Alphabed gekocht. "Haar man was tevreden. Zij lag ook prima, maar vond haar matras nogal warm. Ik heb het proberen op te lossen met een verkoelende hoes. Dat hielp niet voldoende. Sabine kwam terug, maar liet het zitten omdat ze wel erg lekker lag", vertelt Sigfrid.
Na een jaar wilde Sigfrid toch eens weten of Sabine echt wel goed lag. "Het zat me toch niet lekker. Ik belde op en vroeg of ze nog het nog steeds te warm had." Toen dat het geval bleek, leverde Sigfrid een pocketveermatras met koudschuim afdeklaag en deed de oude hoes daaroverheen. "Toen kreeg ze ook 2 centimeter hoogteverschil. Dat is niet fijn en heb ik dit verholpen door een plaatje schuim onder het matras te leggen. Het oude matras gaf ik overigens met een nieuwe hoes aan de zoon van Sabine, die het goed kon gebruiken. Allemaal gratis, want mijn klanten moeten gewoon goed slapen!" Deze service motiveerde Sabine en Marty om Alphabed aan te dragen voor een Warme Douche.
Alphabed bevindt zich op Samsonweg 15 in Wormerveer en is te bereiken via tel.: 06-83567172 en e-mail: info@alphabed.nl. Meer informatie op de website: www.alphabed.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 07 maart 2018 - 16:40