Rodi

'Wij zijn klaar voor de toekomst!'
Garage Verpalen bestaat 25 jaar

Team Verpalen. (Foto: Vincent de Vries/ Rodi Media).

KROMMENIE - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Verpalen Car Service zich vestigde in de Zaanstreek. Verpalen is bekend van de APK-knip-bonnetjes in de diverse kranten.


In West-Knollendam is het allemaal begonnen. André Verpalen en Karin van Nieuwenhuizen waagden samen de stap om voor zichzelf te beginnen. Ze begonnen met adverteren in de krant met als hoofddoel Apk-keuringen en inbouw van elektrisch apparatuur in automobielen te verzorgen. In 2002 verhuisden ze naar het pand van Garage J. van der Molen (hoek Visserspad/Mercuriusstraat in Krommenie) waar in 2005 een showroom met het motormerk KTM als exclusief dealerschap en huis werd gebouwd. Door de jaren heen is er veel veranderd en de techniek ging ook door. Zo was het inbouwen van apparatuur geen business meer, maar werd meer in alle merken auto-onderhoud geïnvesteerd. De APK bleef als vaste basis in het pakket.

Verpalen Autocrew

Verpalen Car Service werd in 2016 Verpalen Autocrew. Dit Bosch gerelateerde concept past goed bij het bedrijf. Verpalen profiteert hiermee van de kennis die Bosch in huis heeft. Verpalen: "Bosch loopt voorop wat betreft de connected car en telematica." Verpalen verzorgt voor de concepthouders verschillende technische trainingen en heeft een goede helpdesk bij technische vraagstukken. Verpalen: "Als eenling is het moeilijk om mee te gaan in de steeds veranderende markt. Vandaar dat we nu als Autocrew de toekomst in gaan. Daarbij blijven wij met de grootst mogelijke zorg de auto's van onze klanten onderhouden. De apparatuur die wij hebben is 'up to date' en wordt elk jaar geijkt. Ook met het aanbieden van verschillende huurauto's en verhuur van KTM-motoren zijn we richting de trend van het autodelen voor de buurt al een vaste waarde. Wij zijn als BOVAG-garage klaar zijn voor de toekomst!"

Artikel geplaatst op vrijdag 16 februari 2018 - 14:26