Rodi

Gratis Rugscan tijdens Nationale Week Tegen Rugpijn

(Foto: Fysius Rugexperts)

ZAANDAM - Fysius Rugexperts houdt van maandag 9 tot en met zaterdag 14 april de Nationale Week Tegen Rugpijn. Dit om het probleem van rugklachten onder de aandacht te brengen. Eén op de vijf volwassenen heeft namelijk last van terugkerende rugklachten. Dit aantal mensen is de afgelopen jaren volgens Fysius gestegen en blijft maar toenemen. Fysius werkt graag met mensen aan een gezonde rug en biedt daarom de mogelijkheid om een gratis rugscan in te plannen.


"Inzicht in de oorzaak van uw rugklachten is de eerste stap naar een gezonde rug. Tijdens de Fysius Rugscan maakt de Rugexpert eenvoudig en snel een scan met de speciaal hiervoor ontwikkelde Spinal Mouse-handscanner. Binnen 20 minuten heeft u antwoord op de vraag wat de oorzaak is van uw rugklachten en hoe deze het beste met een persoonlijk behandelplan behandeld kunnen worden. Samen met u werken wij aan een duurzaam en optimaal behandelresultaat", aldus Fysius Rugexperts Zaandam.
"Eerst vanuit huis met ons kennismaken? Wij bieden de mogelijkheid om een afspraak voor een gratis online Rugadvies te maken met een Rugexpert. Vanuit huis kunt u uw klachten en vragen bespreken, ontvangt u tips en adviezen en laten wij u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen."
"Fysius Rugexperts is al meer dan tien jaar de expert in het behandelen van rug-, nek- en bekkenklachten. Elke dag zetten de Rugexperts van Fysius hun kennis en expertise in om antwoord te geven op deze klachten. Van onze cliënten geeft 96 procent aan dat zij na een aantal behandelingen al positieve resultaten ervaren en Fysius aan anderen aanbevelen. Op Zorgkaart Nederland wordt onze zorg gewaardeerd met een 9.2!"
Afspraak maken of meer informatie via tel.: 075-8901801 en de website www.fysius.nl. Fysius Zaandam bevindt zich op Westzijde 320 in Zaandam.

Artikel geplaatst op maandag 19 maart 2018 - 13:47