Rodi

Sanisale.com is jarig en trakteert met superactie

Eigenaar Jasper Pafort in de showroom van Sanisale in Wormerveer. (Foto: Yvette van der Does/RM)

WORMERVEER - Sanisale.com heeft een nieuwe eigenaar aan de Kikkertweg in Wormerveer. Jasper Pafort heeft deze winkel sinds augustus met frisse zin geopend. De badkamerspecialist heeft achttien jaar ervaring in de branche en werd in 2015 zelfs verkozen tot beste adviseur en op de website van Trustpilot hebben ze een 9,5 gekregen voor klantentevredenheid. Deze maand viert Sanisale.com zijn verjaardag met een super actie. Sanisale.com hanteert snelle leveringstijden en werkt nauw samen met professionele aannemers die het sanitair kunnen monteren.


Jasper Pafort: "We hanteren voor onze klanten de groothandelsprijzen, we zijn de meest voordelige sanitairwinkel met een groot assortiment A merken als Grohe, Villeroy & Boch, Hotbath, Geberit en Sphinx. De keuze voor alle merken die worden opgenomen in onze collectie baseren wij op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Juist de combinatie van prijs en kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers van Sanisale.com. Bij ons vindt men de juiste producten of onderdelen die bij ieders stijl en budget past. Met het online assortiment van Sanisale.com kunnen klanten de badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitair producten. Van douches tot closets en van baden tot zeephouders, alles vindt men in de webshop. De sanitair producten kunnen naar eigen luxe en comfort aangevuld worden met het assortiment aan badkamer accessoires."

Vier keer voordeel

De superactie loopt nog tot en met zaterdag 7 april. Deze dagen kunnen klanten profiteren van vier keer voordeel:
1.   Altijd 18% tot 25% korting op ons gehele assortiment
2.   21% BTW voordeel
3.   Draai aan het rad van fortuin tot wel 15% extra korting
4.   Bij aanschaf van een complete badkamer een gratis Grohe regendouche cadeau ter waarde van 628 euro.

Tweede Paasdag is Sanisale.com geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Donderdag 5 april en vrijdag 6 april zijn extra koopavonden. Aangeraden wordt van tevoren een afspraak te maken. De showroom is normaal geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Sanisale.com is gevestigd aan Kikkertweg 58 in Wormerveer. Tel.: 085-8780083. Kijk voor meer informatie op: www.sanisale.com en klik in de website op de vestiging in Wormerveer.
Sanisale.com is hoofdsponsor van Stichting Kinderen van de voedselbank en sponsor van AZ.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 maart 2018 - 16:45