Rodi

Used Products naar Rozengracht 58

Het pand van Used Products Zaandam. (Foto: aangeleverd)

Used Products Zaandam opende alweer vijftien jaar geleden, in januari 2003, haar deuren aan de Westzijde in Zaandam. Inmiddels zijn er meer dan vijftig vestigingen in Nederland en is de Zaanse franchiseformule ook vertegenwoordigd in Spanje en België. De winkel in Zaandam gaat verhuizen en vanaf dinsdag 3 april is iedereen welkom in een nieuwe en moderne winkel aan Rozengracht 58, schuin achter de Hema.

 

Used Products betaalt direct contant geld voor gebruikte, maar ook nieuwe producten en alle producten in de winkel worden verkocht met garantie. Producten die gekocht en verkocht worden zijn bijvoorbeeld smartphones, games, spelcomputers, tablets, televisies, gereedschap, laptops, muziekinstrumenten, goud en nog veel meer.

 

Inruilen
"Je kunt je producten ook inruilen. Wil je de nieuwste smartphone? Ruil dan je oude in en met een bijbetaling ben je de eigenaar van de nieuwste iPhone. We merken dat vooral het laatste jaar steeds meer mensen snel geld voor hun producten willen hebben", zegt bedrijfsleider Randy. "Bij ons weet je dat wanneer je iets aan ons verkoopt, je tien minuten later met contant geld naar buiten loopt en steeds meer mensen zijn ook wel een beetje klaar met Marktplaats."

"Wanneer je geen afstand van je product wilt doen, kun je je product ook verpanden. Je verkoopt je product, maar je hebt de mogelijkheid om dit product binnen twee maanden weer terug te kopen. Je betaalt hiervoor een rente van 4,5 procent per maand over het uitgekeerde bedrag."

Used Products Zaandam is zes dagen per week open voor inkoop, verkoop, terugkoop en inruil.

 

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 13:33