Rodi

Het uiterlijk is ook belangrijk
Hartman Garagedeuren open tweede paasdag

De showroom van Hartman garagedeuren. (Foto: Hartman Garagedeuren)

WORMERVEER - Hartman Garagedeuren is sinds drie jaar dé dealer voor Hörmann garagedeuren in Noord-Holland en daarbuiten. In de riante showroom aan de Kikkertweg in Wormerveer worden klanten verwelkomt met een heerlijke kop koffie terwijl ze professioneel en gemoedelijk geïnformeerd worden over de diverse modellen topkwaliteit deuren.


Hartman Garagedeuren is voornamelijk actief in Noord-Holland, Zaanstad, Waterland, Kennemerland en Haarlemmermeer. Hartman Garagedeuren heeft als hofleverancier voor het merk Hörmann gekozen. De garagedeuren en voordeuren van deze marktleider zijn van zeer goede kwaliteit en gunstig geprijsd zodat de voordeur en garagedeur prijzen op goed niveau blijven.
Eigenaar Bob Hartman, die al jaren in de branche werkzaam is: "We worden elk jaar door het Duitse moederbedrijf getoetst op onze kwaliteit. We zijn nog een jonge onderneming, maar wel één met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Levering is met ons certificaat dan ook altijd gegarandeerd, klanten lopen geen enkel risico."
Momenteel is 85 tot 90 procent van de opdrachten afkomstig van de particuliere markt. Het betreft veelal het vervangen van de standaard kanteldeur voor een elektrische bediende luxe garagedeur. "In de showroom nemen wij altijd ruim de tijd om met de klanten om de tafel te bespreken wat voor hen de beste optie is. Ik vind dat nog steeds het leukste onderdeel van mijn werk", zegt Bob enthousiast.


Alle denkbare kleuren/design

Klanten kunnen in de showroom kiezen uit een ruim assortiment in alle denkbare kleuren en designs. Het passend maken van het design is Bob's specialiteit, hij is daar heel perfectionistische in ‘het uiterlijk is heel erg belangrijk’. "Het inmeten en het maken van de offerte doen wij geheel vrijblijvend, dit vinden wij heel belangrijk. De montagekosten zijn daarbij zeer schappelijk en meestal onder de prijs van de concurrent. We geven de klanten alle ruimte om in hun eigen tijd een goede beslissing te nemen. Hebben klanten eenmaal gekozen voor ons bedrijf dan kan de opdracht binnen drie tot zes weken uitgevoerd worden.
Hartman Garagedeuren repareert ook andere merken en maakt bouwkundige aanpassingen. Bob: "We kunnen dus meer leveren dan alleen het plaatsen van de deuren."
Garagedeuren in het echt bekijken? Kom lang in de showroom in aan de Kikkertweg 64a in Wormerveer. En tweede paasdag ook geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor informatie ook op: www.hartmangaragedeuren.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 28 maart 2018 - 10:22