Rodi

Feestelijke opening De Bedstee Zaandam

Impressie van de nieuwe winkel van De Bedstee. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De Bedstee opent zaterdag 14 en zondag 15 april de deuren van haar nieuwe winkel aan de Pieter Ghijsenlaan. Na twee maanden verbouwen en inrichten is het eindelijk zover. Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke opening.


Met een nog uitgebreider assortiment is De Bedstee naar eigen zegen dé complete speciaalzaak voor de nachtrust. Nieuw zijn onder andere hout met stalen bedden van Steel&Stockings, natuurlijk slapen van Kuperus, het nieuwste slaapkamerconcept van Nolte en badtextiel van Vandyck. Opvallend is volgens De Bedstee de zeer complete Auping-presentatie, waarin alle mogelijkheden van Auping bedden en matrassen te bekijken en te proberen zijn. Daarnaast blijft De Bedstee het vertrouwde adres voor een persoonlijk advies met merken als Ergosleep, Perzona, Swissflex, Tempur en een uitgebreide collectie bedtextiel. Ook de service blijft onveranderd. Zo kunnen mensen nog steeds bij De Bedstee voor een kussentest terecht. Wie niet in staat is om naar het Zaanplein te komen, kan van de haal- en brengservice gebruik maken.
Tijdens het openingsweekend kunnen mensen een persoonlijk advies en aanbiedingen krijgen, genieten van een hapje en drankje en is er een springkussen voor de kinderen. Bovendien zijn er goodiebags voor de eerste vijftig bezoekers van de dag. Ook vindt er een fotowedstrijd plaats en maken alle bezoekers kans op een ontbijtje voor twee. De feestelijke opening van De Bedstee is zaterdag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 15 april van 12.00 tot 17.00 uur. De nieuwe winkel bevindt zich op het Zaanplein in Zaandam, op de eerste verdieping. De ingang zit tussen Lichtplaza en Nils Home Store.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 10:31