Rodi

De Groote Koogsche voetbalplaatjesactie gaat van start

(Foto: DEEN Supermarkten)

KOOG AAN DE ZAAN - DEEN Supermarkten is sinds februari met een winkel gevestigd in Winkelcentrum Molenwerf in Koog aan de Zaan. Om dit te vieren vindt in samenwerking met voetbalvereniging KFC 1910 een spaaractie plaats. Daarbij kan gespaard worden voor een spaaralbum met plaatjes van de clubleden. "Een enthousiaste club mensen heeft heel wat voorbereidingsuren in de actie gestoken en het resultaat mag er zijn", aldus DEEN Supermarkten. "Het is een schitterend boek geworden met niet alleen aandacht voor de spelers, maar ook voor de vele vrijwilligers, trainers en andere betrokkenen bij deze mooie club."


"Vanaf zondag 15 april delen we bij de nieuwe DEEN Supermarkt in Koog aan de Zaan, gedurende acht weken lang, bij elke 10 euro aan boodschappen voetbalplaatjes uit van alle spelers en de vrijwilligers. Vroeger was het sparen van voetbalplaatjes van de grote namen als Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Wim Kieft en de broertjes De Boer enorm populair. Het leuke is dat de spelers er nu zelf op staan, samen met alle andere voetbalvrienden. Het spaaralbum is gratis bij 20 euro aan boodschappen. Voor alle leden van KFC 1910 ligt er sowieso een exemplaar klaar in de winkel."
Vol enthousiasme vertellen Tako Boelens en Rene Zandbergen, duovoorzitters van voetbalclub KFC 1910: "Het leuke aan dit mooie initiatief van Deen Supermarkten is dat het nu niet gaat om het sparen van plaatjes van bekende profvoetballers, maar van onze eigen Groote Koogsche voetbalhelden. Vanaf de jongste jeugd tot en met de veteranen. Zo kan iedereen van de grootste club van de Zaanstreek zijn of haar eigen elftal bij elkaar sparen en ook alle andere teams. En wat bijzonder is: iedereen krijgt van Supermarkt DEEN een eigen gepersonaliseerd verzamelalbum en wordt op die manier tot lokale held gekroond. Wij zijn enorm trots en blij met deze mooie samenwerking en zien deze unieke spaaractie als aftrap van een fantastisch meerjarig partnerschap met DEEN Supermarkten."
Naast het organiseren van de Groote Koogsche voetbalplaatjesactie is DEEN ook voor 3 jaar sponsor van KFC 1910. "Wij vinden het als nieuwe buurman belangrijk om lokaal betrokken te zijn en hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan de club", aldus Fahim Zade, supermarktmanager.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 10:54