Rodi

Gratis Xsensible Stretchwalker schoen testen
Pfann Schoenmode maakt die 10.000 stappen per dag mogelijk

Xsensible Stretchwalker. (Foto: Pfann Schoenmode)

ZAANDAM - De Xsensible Stretchwalker maakt 10.000 stappen per dag gemakkelijk haalbaar dankzij een slim blokje onder op de zool, gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta. Dit systeem zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding en ontlast de gewrichten bij het staan en lopen. Verrassend genoeg geeft de stevige pasvorm juist een luchtig gevoel dat past bij de sportief chique uitstraling van de schoen. De Xsensible Stretchwalker is verkrijgbaar, en woensdag 18 tot en met zaterdag 21 april gratis te testen bij bij Pfann Schoenen in Zaandam.


Het is niet zomaar een mooi rond getal, die 10.000 stappen per dag. De Japanse arts Yoshiro Hatano bedacht het om de minimale hoeveelheid beweging om te zetten in een aantal stappen. Gemiddeld zetten mensen al zo’n 6.000 stappen met dagelijkse bezigheden. Voor je gezondheid is een half uurtje per dag stevig wandelen raadzaam, wat neerkomt op zo’n 4.000 stappen. Vandaar dus dat 10.000 stappen de dagelijkse ‘norm’ is geworden.
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 april kan iedereen langskomen in de winkel om deze schoen gratis te testen. Met een paar testschoenen of sandalen aan uw voeten loopt u van de Rozengracht naar Pfannini Schoenmode op de Gedempte Gracht te Zaandam. Pfann Schoenmode is gevestigd aan Rozengracht 59 in Zaandam. Kijk voor meer informatie ook op www.pfanninischoenmode.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 11:43