Rodi

Remy's Bistro & Bar: een andere kijk op kwaliteit

Opening van Remy's Bistro & Bar. (Foto: YvdD/RM)

ZAANDAM - Remy's Bistro & Bar in Zaandam werd vrijdagavond 30 maart officieel geopend - met een meer dan compleet feest. Eigenaar Remy Sieben en zijn ambitieuze personeel presenteerden door middel van een 8 gangen walking dinner de nieuwe menukaart. De fantastische en eerlijke gerechten waarop de aanwezigen werden getrakteerd waren een voorproefje, en het bewijs dat eigenaar Remy waarmaakt wat hij beweert: "Het kan altijd beter".


De nieuwe horecagelegenheid aan Weerpad 2 is stijlvol en trendy ingericht en ligt op de grens tussen Zaandam en Oostzaan. Het heeft een luxe verwarmd terras met mooi uitzicht op de haven en de Watering. Bij binnenkomst konden de gasten direct genieten van oesters met passende bubbels. De bistro is niet groot en toch lijkt het ruim. Dit komt ook door de bar in het midden van de gelegenheid met daarboven rondom een vide die de plek uniek maakt.
Sieben: "Ik wilde een eigen horecaonderneming beginnen, want ik wist dat het altijd beter kan! Ik heb dan ook geluk met het personeel dat ik heb aangenomen, wij gaan het verschil maken!"
De gasten genoten de avond van de opening zichtbaar van o.a. heerlijke carpaccio, graved lax, black tiger garnalen en livemuziek. Grote complimenten werden uitgedeeld voor de fantastische smaak en opmaak van de gerechten, de uitstraling van de bar en het attente personeel.
En een terras als die bij Remy's zie je nergens, hier kun je bij mooi weer heerlijk buiten zitten, of met minder mooi weer beschermd genieten van een heerlijke crème brûlée of kop koffie.
Was je niet bij het openingsfeest? Dat is jammer, maar kom dan binnenkort langs en laat je alsnog verrassen door de voortreffelijke keuken!
Remy’s Bistro & Bar is een kleinschalige horecagelegenheid dat gevestigd is op het terrein van RS Watersport. Van woensdag tot en met zondag is het open van 16.30 tot 24.00 uur. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.remysbistro.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 03 april 2018 - 16:06

Foto's