Rodi

‘Heel erg verrast toen we het hoorden’
Zaanse Roos Wessels wint scooter bij Vishandel De Graaf - Roos & Zn.

V.l.n.r. Lammert de Graaf, winnares Roos Wessels op haar nieuwe Vespa en Zeger de Graaf. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

ZAANDAM - Vishandel De Graaf - Roos & Zn. staat sinds half januari op de Zaanse markt. Vanaf het moment waarop de Zaanse Roos Wessels daar lucht van kreeg, bestelt ze elke week kibbeling. Zoals de meeste mensen wel doen, deed ze graag mee met de loterij die de vishandel organiseerde. Bij een bepaald bestedingsbedrag maakten klanten hierbij kans op drie prijzen. Donderdag 5 april kreeg Roos een telefoontje uit onverwachte hoek. De eerste prijs, een spiksplinternieuwe Vespa scooter, was voor haar.


Een week nadat Roos’ vriend Daniël zich afvroeg wanneer de trekking was, kreeg Roos een medewerker van naamgenoot De Graaf - Roos & Zn. aan de lijn. “We hebben heuglijk nieuws…!” En zo sjeest Roos donderdag 12 april met de auto van haar werk in Heerhugowaard naar de markt in Zaandam. Daar staat de knalgroene en fraaie Vespa voor haar klaar, feestelijk versierd met ballonnen. Naast Daniël is ook Roos’ vader erbij als de overhandiging door Vishandel De Graaf - Roos & Zn.-eigenaars Lammert en Zeger de Graaf op de foto wordt vastgelegd.
Roos wist het meteen toen ze gebeld werd: “Dat kan maar een ding betekenen!” Het was inderdaad de hoofdprijs: een fonkelnieuwe Vespa. “We waren heel erg verrast toen we het hoorden. Superleuk! De zomer komt eraan. We gaan lekker toeren met zijn tweetjes. Naar Amsterdam, naar het strand”, reageert ze dolenthousiast. Terug naar haar werk op de scooter, dat ging (nog) niet lukken. Eerst de verzekeringspapieren regelen…!

Artikel geplaatst op maandag 16 april 2018 - 08:55